Pregnant lagi??

Just nak tanya u olls yg pernah hadapi, saya dah lewat period selama 13 hari, sy x check lagi samada sy pregnant atau tidak sebab saya takot sgt...kerana baby nmbr 2 sy baru 1tahun 3bulan...arini sy mcm sakit sengugut...nampak ada spot dan blood sikit...pastu baru sy mandi ni balik xda dah blood tue...Allah, entah kenapa sy risau... Sy takot ke nak hadapi kalau pregnant Sy risau ke sebab pregnant time2 covid ni? Ada ke sesiapa yg pernah hadapi mcm ni?

3 Các câu trả lời

Kalau xcek pun, andaikata la pregnant, akan tahu jgk Lambat ke cepat je, better tahu awal. Kalau cek and negatif, tak pregnant, cerita lain la plk.

3y trước

tuelah...sy pon rasa...mcm sy kena tabah hati nak check....insha Allah...tgk esok pagi lah mengechek ....huhuhuhh