Cramp Perut Macam Senggugut

Nak tanya, normal ke 30weeks pregnant cramp perut macam senggugut rasa dia?

3 Các câu trả lời

Saya tak pasti normal ka tak, tp saya pernah cramp perut macam perut kembung tu, sakit nak sangat, terus p PAC check rupanya perut saya kecik, baby dok gerak2 keras setempat sebab tu saya sakit perut, lepas tu kena tambah air 3botol terus balik rumah 🥰 apa pon semoga awak cepat sembuh

ye normal..malahan 26w ad yg da mengalami nya juga termasuk sya

sy bru kmarin.. hrini ok da