Alahan dr 5w-13w ttbe hilang dlm masa 2hari ? Normal?

Nak Tanya normal ke sy dr 5w alahan muntah teruk smpai warded, sampai skrg 13w tp dlam 2 munggu ni mcam kurang skit muntah tp 2 hari ni ttbe sy rasa plik sbb sy xd muntah n just loya pagi je tu pun loya je , normal ke ibu ? Sy ter negative fikirkan keadaan baby sbb ad tbaca dr group sni jgak tak normal ttbe alahan hilang 🥲

2 Các câu trả lời

normal. saya alahan on off dri 5w. minggu ni alahan, minggu dpn tak then muncul balik n so on smpai 12w. dah masuk 2nd trim makin takda alahan. risau jgk then pegi scan tgok alhamdulillah baby okay

normal je sis. slowly hilang la tu maksudnya