Sakit bawa perut

Nak tanya normal ke sakit bawa perut sbb dri tdi pgi sampai mlam skit dia tu dtang2 hamil 10week#seriusnanya #firstmom #firstbaby #pleasehelp

1 Trả lời

skit perut spt senggugut di awal prgnt tu normal sbb rahim tgh nk membesar. ia akn berlaku setiap bulan juga nt. tp kalo ada keluar darah cept2 ke hospital. tp kalo risau boleh cek up di kk

2y trước

Ohhh yaka sis sbb smpai pagi nie skit dia mc ada tpi bole tahan la setakat nie xda pendarahan lagi insya Allah baby baik2 jk