Asking

Nak tanya, normal ke pergerakkan baby terlampau aktif atau agresif setiap masa tak kira siang atau malam?? Dah 2 hari macam ni #Week31

15 Các câu trả lời

Baby saya dulu usia ni dia makin menganas lagi. Tgh kita syok2 tido boleh pula dia kick mcm dlm wwe tu mana kita x tkejut dibuatnya. Doktor kata its good bila baby kita sentiasa aktif wlupon sdikit ganas. Itu menandakan dia sihat selalu.

Baby sy since 9week scan dulu doc pon tkujut terlalu aktif dah mcm ninja 😂😂 Tengah scan kejap ke sana kejap ke sini Bila dah makin besar apatah lagi, doc smpai merayu dia bg kerjasama waktu scan 😅

samaaa la.. baby dalam perut sy pun terlalu aktif. rasa macam melompat2 dekat dalam pun ada 🤭😆

Normal...lagi malam kalau baring terus2 nk kick...kadang sampai xboleh lelap...

Siang mlm aktif. Pling aktif wktu mlm, masa kita senyap, baring nak tido😅

Klau gerak xpa normal ja mksudnya bby aktif.. jgn xgerak ja

Saya pun sama 😅 Geli2 gitu dia bgerak2 suka rasa nya...

Normal sis.. jangan die kurang gerak je.. tu bahaya

Normal sgt...sy smpai sesak nafas dibuatnya...

normal... bagus bby aktif