Keputihan banyak (14week)

Hi nak tanya normal ke keluar keputihan yang banyak tapi tidak berbau dan tidak gatal. Tibe2 keluarr #pleasehelp #firstbaby #firstmom

3 Các câu trả lời

Nanti jumpe doc bg tau ya, walaupun x berbau n gatal wajib bg tau.. sbb nanti doc akan amik sample n bg ubat.. sy dulu 9 weeks amik sample alhamdulilah xada masalah, doc tkt ada kuman yg boleh bahaya kt bby bila lahir.. sy xboleh mkn buah tembikai bnyk dia menghasilkn keputihan yg melampau now sy stop mkn buat tembikai dh normal blk..

1y trước

terima kasih yee

dah pernah buat pap smear? nt checkup bg tau dr nt dia akan ambil sample.. sy ritu awal tahun buat pap smear smua normal, 2 minggu lepas ambil sample lg, smlm review +ve gbs..

1y trước

belum tak pernah buatt. sebb haritu keputihan normal jee

Saya pun banyk keputihan , takde bau takde gatal . Tapi risau jugak kalau sangkut gbs , saya pegi jumpa dr ambik sample keputihan . Alhamdulillah result okay . Try lah check

1y trước

Masuk muncung itik tu sakitlah sikit . Hahahaha tapi okay je kalau relax .