23weeks 5days

Nak tanya, normal ke kandungan 6 bulan perut still rasa ringan. Belum berat nak bawa. Masih senang nak jenjalan. Ke sebab baby bump sy masih kecik. ? Anyone like me? . #1stpreggy

7 Các câu trả lời

Sy pun dah masuk 7 bulan masih larat lg jln sana sini, x rasa mcm mengandung 😅. Maybe sbb sy ringan sama kot, berat baru 49kg. Alhamdulillah masih larat lagi nk bawa perut

5y trước

Berat sy 65kg skrg. Tp tu la, masih ringan tuk berjalan. Syukur sangat. Tp kekadang timbul risau juga. 😅

Sy 19 weeks pun kaki da start sakit. Dari tulang punggung tu bwk kea betis. Nak buat pergerakkan semua sakit 😣

Untungnya.. Saya baru 22minggu, tapi nak berjalan lahai mengahnya. Perut ni rasa berat sangat.

Hehe.. kalau saya from the 1 week of my pregnancy smpai lh skrg mmg xsuka brjalan2.. jd pemalas plk..

Normal. Sy nak masuk 8 bulan ni pun masih rasa ringan

Sama dgn saya 😊

Normal sis