hamil 5bulan

nak tanya normal ke kalau sakit tulang punggung dekat ngn bontot kita semasa hamil 21minggu..saya xboleh bgn .bjln ..tiba2 rasa macam sakit krem kt punggung ##firstbaby #ingintahu

1 Trả lời

Mmg akan rasa mcm tu, sbb baby makan membesar. Kalu tdo banyakkan mengiring ok skit.kalau terlentang.nak alih badan mmg seksa

3y trước

betul tu sis...skarang dah 35minggu ..memang tido mengiring jer..memang fasa mengandung ni mencabar...