Alahan lagi

Hi nak tanya normal ke dah 17 week masih ada alahan ? makan nasi masih tak boleh. Selalu ya dah masuk trsmester 2 dah takde alahan kan. #ingintahu #bantusharing

26 Các câu trả lời

alahan sampai beranak here 🙋🏻‍♀️. da la mkn apa pun muntah. kena heartburn teruk plak. lps je beranak normal balik, heartburn pun hilg.

9mo trước

Bersalin anak lelaki ke pmpuan sis.. Sy pun skg ada heartburn.. Dlu mengandung xde pla heartburn

Sy dulu first trimester tiada alahan masuk trimester kedua baru tetiba alahan smpai trimester 3. Nak dkt2 beranak bru stop alahan

normal ..saya first mom...saya smpai hbis 2trimester msih lagi alahan klau mknn..tapi saya klau alahan lain smpai beranak..haha

sy anak 1st xde alahan anak 2nd alahan sampai 4bln anak 3rd alahan smpai bersalin setiap org, setiap anak x sama ya 😅

Normal sis.. sy dari awal preggy sampai 18w alahan.. ni trimester 3 ada balik plk alahan pakej ngan muntah2 lg😅

Saya alahan sampai 7bulan. Hyperem . Sangat2 teruk . Now okay sikit n dh 37weeks, start muntah balik🤧

Normal , ada org sampai nk berank mash ada alahan yg teruk 😁 awak bnykkn reht dn mkn yg sihat2 ya ..

normal je sis... Ada je ramai yg sampai dekat bersalin Masih alaham

Normal je sis. Saya masuk trimester ke2 baru start alahan

Sya smpai 7bulan ni pon masih ada mknn yg tkbole sy telan