First mom ingin tahu

Nak tanya, normal ke baby 2 minggu kuat tidur? Soalan kedua, ibu2 tahu tak cream atau rawatan untuk ruam dkt pipi baby?#ingintahu #pleasehelp #firstbaby

4 Các câu trả lời

nurse kk yg recommed kat sy cream ni .. alhmdulillah ruam bby sy kejap ja hilng . klau melarat sy pegi guna cream hydrocort ( tpi ni kene cnsulf dgn doctr la ya ) sy guna sbb pernah kerja klinik

ruam kat pipi tu sebab susu kita melekat kat pipi.. kena cuci muka baby yg kena susu setiap kali lepas menyusu ye. .

bab tidur tuh normal je. janji dia kerap myusu apa semua takpa.

Sya pkai snowhite cream tu sapu skit mmng cpt baik

2y trước

sama la sy pakai snowhite jgk mmg okay 🥰