GATAL-GATAL ?

Nak tanya ? normal ke alahan untuk org hamil mcm nie dekat LEHER ? Hmm... sebab kenapa ye ? makin menjadi jadi ??ase gatal yg amat?? teruk...tahu tak nak ilang kn macam mne ? atau apa2 pendapat ? ??

GATAL-GATAL ?
21 Các câu trả lời

Normal sis...sy gatal2 dkt tgn...skg dh 9bln...alhamdulillah dh nk hlg...

sama macam saya jugak sis . . tapi doc bagi ubat sapu terus hilang . . alahan tu

5y trước

xsama mcm sy...dh guna gak..tp xbaik lg..hmm..tetap gatal lg..hmm

Sye dkat prut.....ats owg msing2 adew stngah tu hitam dkat lapisan dagu

5y trước

yeke...alahai... tp risau gak..

Sapu nipis2 je memg hilang gatal ubat ni. beli di farmasi

5y trước

dossge dye tinggi x ? sbb kau ad steroid xpki..makin jadi terukk 😭😭😭

Sama macam saye jugak sis , Makin Menjadi Jadi Alahannya 💆

sama sy sis...tp sy dekat peha..xtahan rasa..gatal sgt..😥😫

5y trước

Buh krim juga..pegi check dkt swasta... xtahan sgt..

Pergi klinik sis.alahan hamil t doktor bg ubat sapu ok.

5y trước

ok..terima ksih sis 😘😍

Saya pun gatal2 cmni jugak tapi dekat tangan.

sis dh bape mgg? g jumpe doc sis, ubat sapu ada..

5y trước

doc bg ubat sapu x?

Pergi check di klinik