Normal ke ?

hi , nak tanya normal ke 15week dada sakit sgt nak nafas pun susah mengah . degupan jantung pun laju normal ke ? sebab saya berjalan , lepastu dah penat sangat tu yang dada sakit , rehat semua dah tapi still lagi laju sampai skarang taktau nak buat apa dah rasa takselesa nak bernafas :(

2 Các câu trả lời

samalah sis.. Sy 16weeks pun macam tu.. nurse cakap nafas susah sebab banyak buat kerja, banyakkan baring2 rehat nasihat dia hehehe ..

sama sis , sy bru 14 week . kdg rsa keras , malam aktif siang tak seberapa ,