kencing buang air kecil

nak tanya normal kah asyik rasa nak kencing ni. kah kencing kotor ni? rasa pelik lah nak kencing ja rasa adoi tak selesa. saya 18w4d#ingintahu #bantusharing #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Saya 14 week nak masuk 15 , dalam 15 min tu 5 6 kali saya ulang alik tandas . Kalau tahan nanti rahim jadi sakit , saya sehari boleh kata lebih 20 kali lah 😂

2y trước

hmm kalau saya pulak masa malam waktu tidur tu pegi tandas ja sampai tak dpt tidur dah

Sis minum air bnyk ke?

2y trước

Tp masa kencing xsakit kn sis. If xsakit sy rasa bkn kencing kotor tu. Sg pun kerap kencing juga.