8w ada keluar spotting coklat

Hi nak tanya ni adalah 2nd pregnancy saya. Before this tak pernah keluar spotting. Tapi utk second ni ada keluar. Normal ke? Spotting tak banyak pun

1 Trả lời

Saya 6 weeks skg pun tgh spoting smlm kluar coklat sbsar 50 sen harini ada drh skit lpastu mcm ada darah hitam ingt esok nk jmp doc

3mo trước

Baru baru ni saya bleeding banyak mcm period. Saya terus ke hosp. Dr kata threatend miscariage. Patut jumpa dr sis kalau ada keluar mcm tu