ibu mengandung solat

Nak tanya, mommy semua solat mcm mne? Cara duduk atau ade cara lain? Kalau nk solat berdiri sah2 ibu mengandung tk larat.. Jadi mcm mne mommy semua solat waktu pregnant ni!? 😊

18 Các câu trả lời

Masih solat berdiri sebab rasa macam mampu lagi walaupun nak bangun dari sujud tu amik masa haha

Saya solat macam biasa, sampailah pagi sebelum saya bersalin. Apa2 pun ikut kemampuan masing2.

Currently 34weeks. Solat macam biasa alhamdulilah. Harap sampai due boleh bertahan 👌

Sy dah nak 39w still solat berdiri tapi take time sikit laa nak bangun sujud semua

skrg ni dah 28 weeks, dan masih lagi solat mcm biasa. Masih larat lagi. 😁

sy 31 minggu setakat ni alhamdulillah still boleh solat mcm biase..

Ikut kemampuan masing-masing je..

Berdiri selagi mampu..