Barangan Newborn

Nak tanya, mommy semua shopping barang newborn bagi yang first baby. Dekat mana? Ada tak yang selalu tunggu and survey time sale?

Barangan Newborn
2 Các câu trả lời

Saya shopping 90% barang dekat manjaku baby mall. Senang, semua ada. 10 % lagi tu kalau ada sales. Sales pun tak tentu, kadang2 tak semua barang ada.

Sy beli byk tmpt.. Kbnyakkan survey online dlu.. Tp kdg2 sales kna tgk juga, kdg sales dorang letak harga sebenar juga,bukan harga diskaun..