Vitamin Tambahan

Nak tanya , mommies yg fully bf anak ada consume apa2 vitamin ke yg khas untuk ibu fully bf ? Kalau ada , boleh share tak vitamin apa ? Maklumlah kadang2 bila dah penat sangat , time makan , makan je apa yg ada 😅 Secara tak langsung dia effect susu badan kita kan .

2 Các câu trả lời

saya tak makan vit... tapi kawan saya makan. sebab dia jenis makan memilih. so berdasarkan cerita dia, dia makan supplemen Alfalfa, Vit C, Calcium

sy makan blackmores pregnancy & breastfeeding gold dgn blackmores lecithin.