Breastfeeding moms

Nak tanya to mommies yg dah habis pantang, korang makan je apa apa ke? Sebab haritu minum tehbunga and ada makan pedas, anak sakit perut seharian. Ni dah nak habis pantang, I wonder if boleh je makan anything tanpa effect dekat baby? Ke still jaga makan? #firstmom

3 Các câu trả lời

https://theasianparent.page.link/9obscRdNVKWn3hro7 Cari senarai makanan & semak apa yang selamat diambil semasa hamil, selepas bersalin, ketika menyusukan dan untuk beri makan bayi anda, hanya di theasianparent

Kena try n error sbb kita x thu perut anak boleh go tak dgn mknn yg kita makan. Kalau tgok anak kembung, better jgn mkn dh lps tu.

Doktor kata kesan pemakanan kita sikit je beri pada anak. Saya elakkan makanan yg saya alah je.

1y trước

Kira your baby okay je bila awak makan apa apa? Ank sy sensitive sgt. Esok tu mesti perut dia meragam, pastu muka merah padam nak teran 😭