Clearblue

Nak tanya mommies semua. Clearblue UPT boleh check seawal kandungan berapa week ya. Ada ke experience yg check upt biasa - ve tapi Clearblue +ve.

6 Các câu trả lời

sy check pkai upt kdai rm2 time tu 5hari lmbat period.. naik double line pekat.. msih ragu2 then beli yg kat farmasi.. naik double line jugaa.. esoknya sy beli clearblue digital, mmg dia tulis pregnant dahh 5 weeks dah ikut kiraan dia.. 😊 Alhamdulillah baby skrg dahh 24 weeks dah ♥️

Sye penah check guna digital pnye.. Seminggu sebelum period mmg pregnant 2-3weeks,nie sye check mse pregnant anak ke 2.. Bulan 6 haritu sye check guna clearblue jgk tpi yg biasa pnye,naik + tapi samar.. Bila check upt biasa -ve

Seminggu lewat period. 1st test guna upt murah beli bundle on9 Shopee. Naik 2 line tp blur. 2nd test guna jenama watson also 2 line. Last baru guna clear blue sbb mahal. Naik 3w +. Simpan utk kenangan 😁

6 hari sebelum due dah positif. Tapi better check after due if masih belum period..

sylbh kurang 5 hr bfr tarkh period... dh dpt detect..

seawal mungkin dh boleh detect even hsg kita rendah