perut kembung

hi nak tanya mommies normal ke preggy 5w2d rasa kembung perut

3 Các câu trả lời

kalau ikut bacaan normal simptom mcm ni,sy 5w3d bloated teruk,xlalu makan..sampai xtau paksa makan apa da..semua xlalu..makan buah2 je macam ok skit...semoga kita sama2 dapat tahan alahan ni sis..😵‍💫

4t trước

Sama la saya pun, haritu miscarriage jugak. But kali kedua ni symptoms byk tapi tak seteruk dulu. This time, rasa kembung. 1st trimester seluar dah sendat. Macam tertekan je. Saya beli seluar L n XL hahahah and pakai dress2. Pastu ada loya2 tapi tak muntah. Nak makan tak lalu tapi saya makan jugak. Saya lalu benda masam2 je macam tomyam. Symptoms lain macam badan tu rasa panas2 je, kadang2 pakai aircond pun malam2 panas.

ni sama mcm saya....normal sis..nnti dah 6 minggu sis boleh pegi klinik utk scan then mintak ubt angin dgn doktor.. saya 5 minggu 5 hari dah pegi sbb tk tahan bloated smpi pedih dada rasa terbakar 🤭

4t trước

sama mommy, saya pun gugur tahun lepas...tpi yg penting masa mengandung ni jgn terlalu fikir negatif ya mommy... risau sikit2 xpe...

normal je.. kena selalu makan..

4t trước

saya ni makan mcm2 dh tp still rasa perot kembung 😂