Gdm??

Nak tanya mommies kt sini.. Bacaan yang perlu kita buat bsp berapa yee? Sebelum puasa dan selepas puasa.. Kalau selepas 2 jam tu, bacaan gula dalam darah 7.8.. Tu dikira tinggi ke? Huu

2 Các câu trả lời

Bacaan bsp pkl 8 am - bawah 5.1 Bacaan bsp pkl 10 am,2pm & 8pm - bwah 6.7 Tu bacaan yg diberi nurse pada saya la.

Tggi 7.8.. biasa limit 6.0..

5y trước

Kan bagusnya kena buat gdm kita boleh control permakanan kita slain mkn mknan yg sihat. Cuma kdg2 meruntun jgk la tgk org lain mkn sedap2. Sy cut trus air manis. Harap lpas bersalin boleh kekal diet mcmni. Boleh dptkan berat sblm pregnant.