Makanan yang perlu dielakkan dan perlu diambil untuk naikkan HB

Nak tanya mommies kat sini. Makanan apa yang boleh buat HB naik?

4 Các câu trả lời

banyak makan buah..vitamin yg klinik bagi memang wajib telan hari2..alhamdulillah HB sy selalu 11/12 n baby lahir xde kuning

doktor kata coffee n tea penyebab hb low. boleh minum tapi sikit je n jarakkan dengan makan ubat n vitamin

Mkn pati delima tu sis . Sy dulu makan tu naik terus . Nk mkn kerang takkan hari2 😂

Sis try amalkan pati delima