First time preggy?

Nak tanya mommies, First time mommy tau mommy pregnant ??? Menangis atau jerit??? Tanda2?

46 Các câu trả lời

Blur , taktahu apa nak buat sebab ada masalah umur and peribadi sikit. :( Tpi Alhamdullilah, masa tengah mengandung happy.

Rasa terkjut sbb sblum tu kemain meloncat sana sini bergambar time honeymoon, rupanya dah ada isi 🤣

4y trước

Sama ! Main ombak. Turun tangga laju. Hahahaha active kan. Ish seram betul

Rasa terharu dan nak ngis.. Rasa syukur sgt d bri rezeki.. Ternilai❤️

Rasa mcm tak mungkin. Byk kali cuba time subur, asyik x jadi jak. Tiba2 menjadi?

4y trước

Alhamdulilah. Itu namanya rezeki. Sama la. 😂🤍

Nangis mcm x pcaya sbb ttc 4 tahun ..Alhamdulillah skrng tnggu hari je .

Manangis..Tak disangka kan..syukur slalu🙏🙏.. bunting pelamin..😊

mnngis + gmbira + terharu. ehh bercmpur baul a prsaan masa tu huhhhu

Saya menangis sis.. rasa bsyukur sangat.. alhmdulillah ♥️

4y trước

Kan. Nangis over teruk. Hahaha sujud syukur terus 🤍

Menangis.... sbb terharu and bersyukur sgt. 😢❤️

Ha.ah.. Sy khwen 15/3.. Yeah.. Jmpa geng.. Hehehe