Depression in pregnancy.

Nak tanya mmg ada ke ibu yg depression time mengandung atau emosi je lebih? lagi satu penat dia mmg lain dari biasa. ada tk yg kerap mimpi benda yg sama contoh suami curang atau keguguran ? normal ke ? saya baru mengandung anak sulung jadi saya rasa diri ni dah mcm org tak waras. #firstbaby #mommybuntu #1stimemom #depression_problem

1 Trả lời

Sis, semoga sis sentiasa dlm keadaan yg sihat. Penat berlebihan, Emosi mudah tersentuh dan mimpi pelik2 biasa untuk ibu mengandung. Mimpi cumalah mainan tidur. Emosi mudah tersentuh adalah disebabkan hormon. Jangan terlalu risau, selagi suami sis tidak berikan sis apa2 masalah, sis janganlah terlalu sangsi