Scan Details 4D/5D baby

Hi nak tanya.. Minggu ke berapa yer sesuai untuk scan details baby? Skrg sy baru 13 minggu.. Husband sy excited nk tengok pulax. Aduhaii. #ingintahu #firstbaby

10 Các câu trả lời

Ini saya scan waktu 13 weeks untuk tengok kulit dia, hidung dia. Alhamdulillah okay. Rm90 di poliklinik ken rimba.

3y trước

ye betul kalau 20w ke atas nmpk muka je

Saya buat masa 23 weeks. Sekali buat dengan details scan. Saya amik pakej combo details scan plus scan 5d.

3y trước

Sy buat scan 4d masa 23weeks 6days....

datail scan skli dgn ultrasound blh da tu ..tp klau nk cntik lg 28weeks .

18week ke atas dah boleh 😁 sy scan 23week ..

sy buat mse 22week..alhamdulillah semua jelas

26 week cntik sis . skli dng detail scan

baby around 27 boleh buat dah sis

24 week paling cantik nak tgk..

18 weeks ke atas

20 minggu