darah coklat

Nak tanya memang awal khamilan kene kluar drah spotting ke?

18 Các câu trả lời

ada spotting sehari je lpas 5 hri period .

5y trước

Ok sis tq

Sy xde pn keluar tande

Tak semua yg kuar sis..klu keluar kna ati2 bleh jd normal @ tanda gugur

5y trước

Tq ats info sis

Kalau sy takda masa awal preggy. 😊

5y trước

Masa tu week ke 5 dah mommy 😊

ms sy xtau dah prgnt..ada keluar darah seketul...sy igt period..tp seketul tu je keluar..alhamdullilah..skrng dah 17week..bby ok.

5y trước

xtau..nk dkt sebulan br g klnk chek dah 11week

boleh jadi tanda hamil, dan boleh jadi tanda gugur..tiada siapa yg tahu melainkan puan refer ke hospital/doktor utk pemantauan

ada yg ada spotting ada yg xda sis , pergi la kk tuk kpstian .. moga d prmudahkn urusan..

5y trước

Aminn. Tq sis

Boleh jd salah satu sebab tanda² awl kehamilan..tp kene refer doc ye sis.