melintang atau dlm posisi betul?

nak tanya mcmana nak tahu baby ni dlm posisi betul atau melintang ya? nak pegi kk dua minggu lagi🥲 risau nyaaa takpa ka kalau melintang? hmmmm sblm ni scan posisi betul kepalaa kat bawah. skrg 30weeks tak tahula overthinking saja atau tak reti rasa ni eemmmm #firstmom #bantusharing #firstbaby

3 Các câu trả lời

awal lgi, bby masih boleh berpusing ii dlm tu... doc akan pantau awak bila 36/37 minggu masih sonsang bru dia prefer doc pakar bgi tarikh utk czer wLaupon dia boleh berpusing bila ii masa waktu tu

kalau 30w banyak masa lg utk bby pusing sis. ruang masih ada lg. jgn terlalu risau

fikir positif sis.