Hi everyone!

Nak tanya mcm mana mommies semua plan untuk anak number 2 ? Saya dah 4 bulan stop makan pill perancang still pregnant 🤰🏼. Betul ke org cakap Kalau dah dapat first baby susah nak dapat second baby? Ada tips ke? 😭🤭

1 Trả lời

Eh takde la Ikut pada rezeki masing2 Saya anak 1st baru 6bulan mcm tu daa mengandung anak ke 2 Pastu skrg tgh mengandung anak ke 3 padahal saya makan perancang , nk buat mcm rezeki Allah dah tetapkan InshaAllah yakin pada rezeki Allah nk bg Takperlu dgar ckp org , kalau dgar pun buat kita rsa down buatpa kan Baik kita berdoa