normal ke kemaluan jadi gelap?

Nak tanya, masa pregnant ni kemaluam jadi gelap sangat😭memang normal ke? Lepas bersalin boleh jadi kulit asal tak?

34 Các câu trả lời

saya lutut yg gelap hahaha siap tanya suami "kenapa lutut i ni makin gelap ni i tak penah mcm ni" hahaha

mcm sy jugak.. ketiak peha jd hitam.. selama blom preg tk mcm tu elok putih.. risau jugak..

Kalau sy, muke pula yg makin gelap🥲.

1y trước

huhu... keluar g mana2 je ramai pulak yng tegur kita ni mkin gelap🤣🤪 aduhai..sabor je la..lepas bersalin pakai balik skincare🤣jadi flawless mommy!!

Samalah sis. 😭 Bontot pun hitam hahahaha, harap lepas bersalin nanti hilang 🤣🤣

Patutla pungkok sy hitam smacam 🥲 sedih tgok pungkok sendiri adoii

tutup lampu je sis.. confirm semua gelap gelita 🤭🤭🤭

1y trước

Hahaha

Sy pun mcm tu,leher kelengkng ketiak smua jdi gelap,muka jdi kusam

saya pun haritu jadi gelap. lepas bersalin. ok je

normal. akn hilang sdkit slp bersalin

Nk tanye minggu ke brape yg jd mcm tu?

1y trước

saya pun tak sure sebab 5bulan perut dah besar, tak nampak dah kemaluan😂 baru2 ni saja tertgk dkt cermin terkejut juga gelap betul area situ. hahaha rupanya normal. leher saya pun gelap sikit, org kata blh hilang lepas bersalin