Hello mommies!

Nak tanya, mana yg lebih okay utk ibu yg ada hb low. Zincofer atau maltofer?

2 Các câu trả lời

Ikut atas orang juga kot sis. Based on apa yang doc saya bagitahu, zincofer ni paling kuat 😅 entah lah betul ke tidak, tapi tak okay langsung dengan saya. Bacaan makin turun, pastu maintain..... Lagi beberapa minggu nak bersalin, doc tukar iberet + maltofer. Bacaan naik la juga, daripada zincofer tu berbulan bulan makan 🥹😅

Maltofer