Zincofer buat pening dan muntah

nak tanya maltofer ok ke sbb makan zincofer satu hari pening muntah sedawa naik bau ubat tu ..serik nak mkn dh 😫 dh la skrg ni tgh alahan teruk dgan bau

23 Các câu trả lời

sy blh masok obimin je... selain tu sume reject muntah non stop, pening 1 hari... zincofer, maltofer, 4 sekawan tu, iberet sume xblh masok...serik da nk makan...

zincofer x sedap rasa mcm besi kt tekak tu.. doc suruh sy ambil maltofer tp hb x naik2.. ni sorg sy guna iberet plk. tah la naik ke tidak hb sy lepas ni

sis pun dl mkn zincofer.xbleh..mntah n mabuk..ckp kat nurse.doktor tukar bg iberet.alhamdulillah..serasinn naik hb.xbeli kat luarnpun..doktor kk yg bagi

saya pun 2 hari lepas makan zincofer lepastu muntah 2-3 kali. sampai sekarang kepala pening rasa mual lagi. orang cakap tukar ke maltofer

cuba dulu tgk serasi ke tak sis...kalau saya zincofer sebabkan muntah, maltofer hb tak naik pun..makan ferros fumarate baru ok

saya baru tukar ubat jugak... skrg mkn zincofer tp saya mnum dgn air sunquick alhmdulilah x de rse nak muntah

Kalau tak blh makan zincofer, blh cakap dgn doktor nk tukar ubat.. maltofer okay je sbb rasa coklat...

saya kalau makan sebelum tidur tak loya....tapi kalau makan pagi loya anak tekak....

ya sy pn hb dh ok hritu cek up.. lma2, dia akn ok. mmg kta akn rsa pning Dan loya

sy pon kurang suka...tp sy mkn sblm tdo..xde la sendawa bau ubat tu..