zincofer

Hari ni start mkn zincofer. Tak smpai setengah jam dah muntah. Memang gitu ke makan ubat tu? Bau ubat dimuntahkan bole tahan ye bau nyeee. ? 29w

2 Các câu trả lời

Sebenarnya zinco ni ada bau apa? Sbb sy tak pernah bau apa2 😅 memg dok makan dr awal sampai dh 33w. Hb pun maintain je 12

5y trước

Bau macam hanyir pas telan ubat

Zincofer bau hanyir sy pun xleh telan..telan je msti nk muntah..bgthu doc dia tukar iberet bru ok..

5y trước

Tulaaa. Tk lalu la.. badan trus mengigil muntah.. dah muntah kan baru lega