buku pink berapa weeks

nak tanya lah , mummies semua buka pink waktu kandungan berapa weeks ya ? dan bila waktu sesuai buka buku ?ad org buka awal dan ad yg lambat .#ingintahu

20 Các câu trả lời

Seeloknya terus call KK yang berdekatan. Mereka yang akan beri tarikh temujanji.

sy call kk weeks8, so set 1st time appointmnt bukak buku pink masa weeks12.

Klau di kk antara 8-12w.. blh dptkan tarikh temujanji dulu dgn kk..

8 - 12 weeks . saya , 10 weeks .

2y trước

@Nurul Iman tq for info. Nurse di kk saya yang suggest weeks tu.

Biase 8-12weeks Saya 9week misi bg appoiment

atas 8w sebelum 12w. sy 11w baru buka 😅

Saya buka masa kandungan 2bulan

Sy buka buku pink msa 8w..

12 minggu

10w