Jangkitan kulat bhgian tali bra bawah dada tu

Nak tanya lah ade tak solution untuk jangkitan kulat, nak plak dia bahagian tali bra yg kt bawah dada tu.. Mmg part mudah berpeluh confirm gatal kdg terpaksa tahan sbb tknak makin teruk.. Tp tu lah dah habis separuh pkai ubat yg kk bg tp mcm tak nmpak lgsg perubahan nak ke sembuh tu.. Risau kne masa anak first ttiba kluar bisul smpai anak lahir jngkit ke anak ada bisul.. Skrg sec baby kne jangkitan kulit mcmni risau nnti lahir kne kt dia jugak.. Ermm plss ada solution ubat tak, risau jee smpai lahir nnti tak sembuh² jugak 😭😭😭😭#SeriusTanya #bantujawab

1 Trả lời

Refer dengan doktor ya.

2mo trước

I see. Saya sarankan pergi klinik pakar kulit. KK bagi ubat secara general je. Nak details kena jumpa pakar kulit kat hospital atau ke klinik pakar kulit swasta. Atau awak boleh minta doktor KK untuk refer awak dengan pakar kulit hospital.