Gatal di private part

Nak tanya lah ada tak mommy mommy dalam ni punya pengalaman alami gatal kat private part , saya tak pasti sebab apa tapi macam lepas mandi kolam terus gatal kat situ . Ke sebab lain ? Dia macam ada biji biji kat tepi tu n kalau pegang sakit , suami kata macam merekah kat tepi tu

1 Trả lời

Refer kat hospital atau kk sis...takut jangkitan kuman...teruk ke??? kalau tak elok2 jugak...jumpa doctor buat rawatan ye...jngn biarkan ye