Pacifier untuk anak reject puting

Hi ,nak tanya lah, ada tak baby2 ibu yg tak nak pacifier tpi lastly skrg dh boleh terima ? Boleh tau beli brand & jenis apa ya yang baby boleh terima @ seakan nipple ibu? Anak sy sumbat je dlm mulut dia tk boleh accept ,buat muke pelik 🤣bby 3m+ dh. Nak ajar supaya senang nk bawak jalan.

4 Các câu trả lời

Member sy ank umur 3 bulan jgk bagi puting. Dia bagi heorshe. Sis try la. Ada day n night.

2mo trước

owh lain2 ya. okay nnti sy survey. thank you 😄

Saya guna HeOrShe. Ada day and night pacifier. Yang bestnya anti jongang ehehe

1mo trước

Oo, yeke?..saya dah try byk puting..mcm2 bentuk dah..tp smua dia reject..saya nk try beli lah..harap2 dia suka..trima kasih yaaa