tidur gelisah

nak tanya la baby saya 3 bulan dia tidur gelisah betul, tidur pun kejap tiap tiap hari macam gitu kenapa ya

3 Các câu trả lời

sama la dgn anak sy, dia baru masuk 3 bulan..klau tk bedung tgn dia mcm gesek2 kt muka, kalau bedung muka dia kekiri kekanan, tp bila dh lena dia tido statik je. baby awk dh ok ke?

4mo trước

sama masih sama lagi dari 2 bulan sampai la da nak masuk 5 bulan

Mybe sleep regression. Tanda dia nak tenangkan diri. Kaki tendang tendang, kepala ke kiri kanan.

4mo trước

yeke awak, sleep regression tu maksudnya apa sorry taktahu hm

baby tidur bedung ke?

6mo trước

tak, tapi kalau bedung pun sama juga tidur nya gelisah