Baby Kecik

Nak Tanya Kt Cni... Ada X Mommy Kt Cni Ada Pengalaman Baby Kecil Drp Yang Sepatutnya? Maksudnya Bby Growth Xikut Kesesuaian Weeks. Cthnya Skrg 33 Weeks Tapi Bby Menunjukkan 30weeks.

2 Các câu trả lời

Sy mcm tu..lg byk beza dari sis..lahir baby mmg ringan..pdhal lahir 38w..berat 2.09kg je..alhamdulillah..asalkan sihat sis..

5y trước

Risau if efek otak bby. Next week appointment pakar. Apa petua nk bg dia membesar sket

Tak pa kecil yg pnting sihat, kalau baby besar ada risiko bedah lg nanti.