GENDER BABY

NAK TANYA KORG BUAT SCAN GENDER BABY BERAPA WEEK ??Sekarang sy 16week 4 day .

47 Các câu trả lời

Sy scan kat KK 20 mingu tak nampak..baby kepit.. 23 mingu sy buat detail scan 100% girl..

klu byk duit g scan private 4d dh nmpk 5 bln..sbb kdg check klink krjaan xnmpk..

18 week dah nampak jantina..tp nk lagi cantik buat 24 week la..baru jelas sikit

19w sy g scan ja nk tauu sbb apa x rsa gerak..tup2 tauu jantina bby boy

22weeks and trus nmpak. Masa 18weeks try scan tapi dia kepit2 😂

15wk dh bleh tp ikut nasib gak.. nk lg best 20wk

23week scan.. Nampak dh.. Baby girl😊😍😍

20weeks++ that time bru nak clear gender baby

saya buat detail scan trs tgk gender anak

Between 18-24 weeks klu nk scan gender...