Konsisten makan ubat kehamilan

Nak tanya korang yg amik ubat obimin atau sebagainya , kalau korang lupa makan pada malam hari kan . Korang akan sambung makan pagi esok ke ? Atau skip je ? Lepas makan pagi tu , malam nya nak makan lagi ke ? Sbb saya ni pelupa . Saya biase amik tiap malam sblum tidur ja . 😅 Share sikit mcm mne ?#ingintahu #bantusharing

4 Các câu trả lời

Hehe, saya pun kadang lupa, tapi hsbnd ajar set arlam bila nk makan ubat. okey la sikit tak la lupa sngt, kdg boleh lupa gak, dah makan ke belumm. Haih, kdg hsbnd kat ofis call tanya dah makan ke blum, saya pun ubat tambah darah saya makan selang sehari, sbb sembelit, hari tu smbelit pstu teran sikit smpai buasir. hehe. Adoii, sbar ja laa, tapi skrg kdg okey, bnyakkan makan sayur, taoi kdg tak lalu tuu. hmm

TQ yg komen . Obimin mmg akan jdi sembelit yaa korang . Saya baru tau Sblm ni zincofer tak lalu loya dan muntah Minta tukar obimin

Sy mmg doct advise makan selang sehari. sampai bersalin Sy makan selang sehari. sbb nya Sy ade sembelit bila makan obimin. hehe

Saya skip je hihihi 🤣