ttc dah masuk 7tahun ,delay seminggu lebih

Nak tanya ,korang nampak ada berapa line ?sebab msa mula2 test sblum delay -ve ,delay 3hri test nmpk line samar sngt ni upt bru test kmrin delay yg ke 13hari .. konfius -ve atau +ve ??

ttc dah masuk 7tahun ,delay seminggu lebih
18 Các câu trả lời

klu nk confirm beli clear blue digital sis ,mcm sy mcm tu jugak ,was2 sbb nmpk line kabur sgt ,beli clear blue digital bru puas hti ,dia bgtawu trus prgnnt brpe weeks

2y trước

klau gna clear blue biasa tu blh ke..

I saw it. Boleh repeat lagi sampai line terang benderang. Hormonnya dah ada tu 😉 Jaga diri ya!

2y trước

ia saya pun buat mcm tu......selagi xhabis upt yg di beli di shopee...mmg pesen suka beli byk...wat stock...bila delay je cek....

InsyaAllah macam positive. Nampak double line dia walaupun tak berapa terang. Repeat lagi sampai terang.

Nmpk samar2 tu pun tidak berapa jelas..try smggu lgi ..in sya allah,smga Ada rezeki

Ada tu.. Tapi samar.. Xpe.. Tggu lagi smggu la sis klo nk buat upt biasa camni..

4y trước

Aamiin2 .. ok sis sya akn repeat test 😘

Nampak macam ada 2 line tpi samar lg. InshaAllah positif. Cuba check lg nnt.

4y trước

Mudah2han positive nnti sis ..dah lma pnantian 😣🤲 .. mnggu depan sya akn test lgi .. dah cuba 4 upt tetap naik samar jugak tu pun lambat naik line T ..

Tadi dah repeat test sebab tak sabar .. klu mcm ni +ve dah ke ??

4y trước

Ya makin terang sikit dari sblum niey .. ok saya tnggu smnggu lagi bru repeat blik .. thank you 🤲😘 .. mudah2han lpas ni terang btul lah line T tu ..

Insya'allah positive. Kena cuba lagi seminggu atau 2 minggu.

4y trước

Aamiin2 ya mujib .. ok sis saya akn test mnggu depan lagi . .

Nmpak mcm 2 line tpi samar2.. Cuba test lgi sminggu

Assalamualaikum MCM ada dua Line tapi samar2

4y trước

Waalaikumsalam sis .. ya kabur sangat .. nnti nak repeat test ,nak guna digital tkt blum dpt detect sbb hormon rendah ..