Ujian Darah Beta Hcg

Nak tanya kod2 ada yang tahu . Kalau kita da keguguran seminggu lebih dan darah yg kluar pun da hilang . Boleh dapat kesan ke yang kita pernah mengandung melalui ujian darah tu ?

3 Các câu trả lời

Ye. Hcg masih ada tapi bacaan dah menurun. Ada orang sampai 3minggu lepas gugur pun upt masih ada line. Bergantung juga pada usia kandungan.

Ada org ambk sebulan utk hilang 2 line tu..klau sis cek stiap mnggu, akn perasan line tu makin pudar

Bkn ujian darah, tp urine.. Guna Upt utk check beta hcg.. Kalau 1 line maknanya dah betul2 clear..