Nak tahu jangan kecam tauu..

Nak tanya.. Kluu mcm nii btull btull ad ke.. Sbb dh dua buln tk dtgg haid. And hatii rasa mau cekk. Tpii nd thuu sma ad ia ada baby ka teda.. #ingintahu #firstbaby #seriusnanya #1stimemom #pregnancy #jangandibully

Nak tahu jangan kecam tauu..
8 Các câu trả lời

InshaAllah ada ni puan. Bolehla dtg kkia utk lbh kepastian Btw, congratulations puan Jg diri baik2 ye #TAPSupermoms #TAPactiveusers

InshaAllah ada tu. Line terang. Semoga dipermudahkan semua urusan sis. Tahniah

ad dh tu.. tggu lg smggu dh bole pegi scan di swasta dlu

Boleh pergi klinik check sis

yaa ..congrats sis

Tahniah awak🤗

👶 👏🏻

Tahniah sis