Ubat Zincofer

Hi, nak tanya klau kita tak sesuai makan ubat zincofer yang kk bagi, boleh ke nk tukar dengan ubat lain. Dan ubat apa yang okay dan sama fungsi dengan zincofer.

2 Các câu trả lời

boleh jmpa doktor mintak tukar, mcm sy ank first sechond mkn obimin.. ni no 3 dia bgi zinkcofer mmg x jln... mintk obimin okey lh sikit xde kerap muntah, bdn pon stabil

boleh, bagitahu je nurse nak tukar. & tengok kk awak juga ada ubat apa. obimin, iberet, maltofer. ni yang biasa saya dengar.