Cirit birit untuk ibu pregnant 1st bby

Nak tanya, klau cirit birit bgus ke utk ibu mengandung ? Atau kena buat rawatan secepat mungkin ?

2 Các câu trả lời

Tak bagus. Ceri beri disbbkn pemakanan/minum yg tak bersih @ pedas. Jika byk boleh terhidrasi jd lemah. Better pergi klinik. Mungkin ada solution yg sesuai utk ibu hamil.

3y trước

Ok, sama-sama. Hati-hati makan. Bakteria dlm makanan kite tak nampak.

Kalau puan cirit birit sampai puan terasa lesu dan tak boleh bgn, kena dapatkan rawatan segera. Takut dah tahap dehydration. Bahaya kat kandungan.

3y trước

Ohh . Okey okey paham dah . Thankyou sis 👍🏻☺️