Ruam Baby di Muka & Kepala

Hi nak tanya kepada mommies semua, ruam baby ni normal ke dekat muka & dekat kepala?? Ada yg kata ruam panas, tapi dah balik rumah sendiri pasang aircond semua tapi ruam masih ada. #advicepls

Ruam Baby di Muka & Kepala
7 Các câu trả lời

saya pun tak pasti..sebab baby saya pun naik ruam jgk lepas sembuh dr jaundice..skrg sy pakai sebamed protection cream elok dah kulit dia.

2y trước

kt kepala pun ade jgk aritu...tp sy bia je..nti ok sdri..

anak sy pon mcm ni.. doc pakar kata biarkan je . nnti dia elok sndiri.. cuma rajin2 lap ngan air suam je..

sis.. ini mcm same dgn ank sy bru lahir.. sis buat mcm mne hilangkan ye.. kesian tgok ank sy mcm ny..

Sis sapu je baby oil nnti dia hilang sndiri. bby sya pun mcm ni. tpi skrg dah brsih dah

anak sy naik ruam pnas sy xletak ape2 pon , biarkan je nnti dia hilang sndri

sy letak youbaby cream... tp sapuu nipisss je

l7