Bleeding /spotting

Nak tanya kenapa ya 1-2 hari ni ada darah sedikit keluar warna merah pekat change to brown??.. kandungan saya baru usia 8 minggu.. itu normal ke atau apa2 ?? #firstbaby

6 Các câu trả lời

Kalau risau terus pergi hospital sis. Kalau spotting or bleeding kadang2 ada yg normal ada yg x normal. Nak kepastian better pergi hospital

Sis better pegi cek sis, dapatkan konsultasi dr terus.. Nt dr akan bantu and bg pencerahan.. Moga kandungan sis baik2 aje yaa

kalau darah kluar blarutan kena refer doktor..kena mnta kepastian dari doktor jgk,baru kerisauan hilang.. #TAPactiveusers

kita nmpak mcm darah... tapi kandang² itu keputihan... lebih baik g klinik untuk check

better pegi klinik or hospital dgn sgera.