nak tanya kenapa baby kurang gerak kalau sudah 28w ini yee . risau jugaa . pergi kk hari tu ok .

nak tanya kenapa baby kurang gerak kalau sudah 28w ini yee . risau jugaa . pergi kk hari tu ok semua . tetapi semalam lepas makan lalu tidur pagi ini baby tak gerak juga . risau rasa hati . minum makan semua sudah 😭

3 Các câu trả lời

sis kena rehat. baring mengiring. masa rehat tu jangan banyak bergerak dan sis fokus dalam tempoh 2 jam, ada tak baby gerak. kalau takda boleh pergi check di klinik/hospital.

kdg2 bby tdur sis..kne bnyk rehat jgn vuat kjew berat lpas tu mnum atau mkn bnda yg sjuk2 smbil usap2 perut klau msih sama dh xckup gerakan dia better g hosptal

Gerak complete 10 x? Kdg2 baby tido.. tapi dalam tido dia pun mesti ada gerak2 sikit..