Hilangkan daki di puting

Nak tanya kat mummy² yg lain mcm mna ye nak hilangkan daki kat puting buah dada ... Lap ngan towel sakit... Puting dh terjojol² wlaupon kandungan batu 13 minggu...bolwh share tak? Terima kasih

4 Các câu trả lời

Tak boleh guna sabun untuk bersihkan areola (puting) sebab nti natural moisturiser dia akan hilang, just guna air, basahkan towel or guna minyak vco letak dkt kapas muka then bersihkan mcm biasa.

slow² bersihkan dgn cungkil gg.. pastu nurse sruh letak bby oil dkt sekitar puting & areola

bersihkan msa mndi, gosok plhn gna jri, maaf kalo soaln da lma 😊

boleh cuba span mandi. gosok dgn sabun perlahan-lahan waktu mandi