Gender

Hi nak tanya kandungan bape bulan bole tgk jantina?

6 Các câu trả lời

20week better. Tp sllu ank laki nie senang nmpk dah. Mcm sy 11week pi scan tetibe dktor kata sy mybe dpt ank lelaki. Tp xbleh nk beharap lg laa sbb kecik lgi dia ckp And dia suruh repeat scan balik 20week ke ats time tu dh besar senang nmpk.

4y trước

Oh iyaka saya dah xsabar nk tgk

Klu baby bg kerjasama dlm 18w dh boleh. Tapi better sis g scan time 20w . Itu nasihat doktor sbb saya pernah tanya utk scan dulu. Masa 20w agak jelas utk tengok gender baby

Doktor tmpt saya suggest 20weeks keatas.. tp klu baby bg kerjasama seawal 18weeks da bole nmpk..

4y trước

Oh ok tq sis

klu untung dpt tgk mase 15wk..tp plg sng nk tgk, 20wk ke ats

18w kalau bernasib baik😉

20w onwards 😁